4 találat #Emmi hashtag-re.
2022-02-13 09:00 Régió Mautner Márta
Másodfokon döntött a Fővárosi Ítélőtábla, jogellenes volt a január 31.-i pedagógus sztrájk A Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) és a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) a Kúriához fordul a döntés miatt.
2021-11-26 14:30 Belföld Csíki Szende
Emmi: megkezdődhet az újszülöttkori SMA-szűrés programja Az egészségügyért felelős államtitkárság kidolgozta a gerincvelői izomsorvadás (SMA) újszülöttkorban történő szűrésének szakmai koncepcióját és biztosítja a mintaprogram megvalósításához szükséges forrást - tájékoztatta az Emberi Erőforrások Minisztériuma pénteken az MTI-t.
2021-11-24 11:30 Belföld Csíki Szende
Emmi: decembertől védettségi igazolvány szükséges a „külsősöknek” a köznevelési intézményekbe való belépéshez A gyermekek, a pedagógusok további védelme és az oktatás zavartalansága érdekében a „külsősöknek” (például nem az iskola alkalmazásában álló takarítóknak, büféseknek, szállítóknak) decembertől védettségi igazolvány szükséges a köznevelési és szakképzési intézményekbe való belépéshez - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) kedden az MTI-vel.
2020-12-19 08:00 Belföld Veress Liza
Kásler Miklós megnevezte, kik lesznek januártól a kórházak főigazgatói Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere intézményvezetői kinevezéseket adott át a hazai klinikai központok, a budapesti centrumkórházak és a megyei kórházak igazgatói részére december 18-án. A felkért intézményvezetők megbízatása 2021. január 1-jétől lesz hatályos - olvasható az EMMI közleményében.
1
radioantritt.huCopyright © 2022 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ