4 találat #Pályaválasztás hashtag-re.
2021-12-10 14:00 Régió Mautner Márta
„Nálunk mindenki valaki” - Legyen a célod továbbtanulás, szakmaszerzés vagy külföldi tanulmányok, a gyönki Tolnai Lajos Gimnáziumban segítünk felkészülni rá! Gimnáziumunkba és kollégiumunkba olyan fiatalokat várunk, akik nyitottak az új oktatási formákra, szeretnének helyben nyelvvizsgát szerezni, külföldi kapcsolatokat kialakítani, segítséget szeretnének tanulási problémáik miatt, illetve szívesen bekapcsolódnak sporttevékenységekbe.
2021-11-12 07:00 Szekszárd Csíki Szende
Akár Németországban, vagy Dániában is teljesíthetnek szakmai gyakorlatot a csapós diákok 2021-ben a 92. tanévét kezdte meg a Szekszárd Palánkon működő Déli ASzC Csapó Dániel Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium. Az intézmény által biztosított képzésekről, szolgáltatásokról, tanulmányi versenyekről, valamint a külföldi szakmai gyakorlatot nyújtó Erasmus+ programról is kérdeztük Fülöp Mónikát, az iskola igazgatóját.
2021-11-11 07:00 Régió Csíki Szende
Kiváló szakmai és technikai felkészültséggel várja diákjait a tolnai katolikus gimnázium Mindössze egy osztállyal, még 1954-ben kezdte meg működését a gimnázium Tolnán, reál és humán tagozatokkal, amely az évek során négy évfolyamos gimnáziummá nőtte ki magát. Később, valamikor a ’90-es évek közepén a négy évfolyamos tagozat mellett hat évfolyamos osztályt is indítottak.
2021-11-02 07:00 Régió Csíki Szende
Festői környezetben várja diákjait a lengyeli Apponyi Sándor Mezőgazdasági Technikum A Tolna és Baranya megye határán fekvő Lengyelen működik a nagy múltra visszatekintő Déli ASzC Apponyi Sándor Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium. Az oktatási intézmény jelenéről, képzési kínálatáról és a munkaerőpiacon való elhelyezkedési lehetőségekről is kérdeztük dr. Kozári Zsolt igazgatót.
1
radioantritt.huCopyright © 2023 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ