6 találat #app hashtag-re.
2021-10-29 20:00 Külföld Veress Liza
Bekeményít a WhatsApp Blokkolva lesz a népszerű app minden olyan mobilon, amit már nem lehet frissíteni.
2021-08-27 15:39 Belföld Csíki Szende
Középiskolások fejlesztettek nyelvtanító applikációt beteg gyerekeknek Krónikus beteg gyerekeknek fejlesztett interaktív nyelvtanító applikációt a Fazekas Gimnázium diákjaiból álló csapat, amely ezzel megnyerte a Morgan Stanley budapesti központja által rendezett versenyt.
2021-06-22 11:30 Belföld Veress Liza
Folyamatosan leáll Androidon a Google appja Kedd reggel több androidos felhasználó is arról számolt be a közösségi felületeken, hogy miután frissült a Google alkalmazásuk az éjszaka érkezett frissítéssel, folyamatosan hibaüzenetet kapnak. Átmenetileg eltüntethető a pár másodpercenként felugró hibaüzenet, de valljuk be, ez azért nagyon idegesítő lehet.
2021-05-26 13:27 Belföld Veress Liza
Videóhívás funkcióval bővül az ÉletMentő applikáció Hamarosan újabb funkcióval bővül a Vodafone Magyarország Alapítvány és az Országos Mentőszolgálat közös ÉletMentő applikációja: a fejlesztésnek köszönhetően videókapcsolat létesíthető majd a mentésirányító központ és a bajbajutottak között.
2021-05-15 08:30 Belföld Veress Liza
Péntektől ingyenesen letölthető a védőoltást igazoló mobilalkalmazás a szolgáltatóknak és az oltottaknak is Péntektől már ingyen le lehet tölteni azt a jelenleg tesztüzemmódban működő mobilalkalmazást, amely igazolja az oltás tényét, ezzel képes a védettségi igazolvány kiváltásra.
2020-12-23 10:00 Belföld Veress Liza
Applikáció és chates szolgáltatás is segíti a bajban lévőket Az éjjel-nappal hívható segélyhívó számok mellett ez évtől applikáció és chates szolgáltatás is segíti a bajban lévőket - közölte a Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft., amely kiemelte: idén a járványhelyzet miatt is többen hívták a lelkisegély-szolgálatokat, az ünnepi időszakban pedig még tovább nő a hívások száma.
1
radioantritt.huCopyright © 2021 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ