Bajnok nélkül zárult az idei szezon

Illusztráció: Kiss Albert
2020. Március 20. 09:00
A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének (MKOSZ) elnöksége befejezettnek nyilvánította a 2019/2020-as bajnokságokat minden korosztályban, mindkét nemben.

Bajnokot nem hirdetnek, mint ahogyan kieső sem lesz idén. A nemzetközi kupás szerepléssel kapcsolatban nem hoztak most határozatot, tájékoztatott Szabó Noémi, az Atomerőmű KSC Szekszárd, szakmai- és sportigazgatója.

– Nem hirdettek eredményt, nyilván mi az alapszakaszbeli helyezésünk okán örültünk volna egy bronzéremnek, de érthető, hogy más csapatok, akik viszont a rájátszásban szerettek volna javítani, nem tartották reálisnak a mostani végeredményt. A nemzetközi tornákon való jövőbeni szereplésről a későbbiekben születik majd döntés. A légiósaink szerencsésen hazautaztak, a magyar játékosaink is otthon vannak már, illetve a vezetőedzőnk Pécsett tartózkodik családjával, és folyamatosan tartja a kapcsolatot a játékosokkal, menedzserekkel. A szerb erőnléti edzőnk folyamatosan küldi játékosainknak az anyagot, hogy mit kell otthon ahhoz tenniük, hogy kellőképpen karbantartsák a saját testüket, hiszen ez az élsportolóknál kiemelten fontos. Szeretném megköszönni minden támogatónknak, szurkolónknak az idei szezonban nyújtott anyagi és erkölcsi támogatást. Mindenki vigyázzon magára, vigyázzunk egymásra és nagyon bízom abban, hogy szeptemberben találkozunk – hangsúlyozta Szabó Noémi.

  

 

radioantritt.huCopyright © 2020 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ