Közel 300 négyzetméteres bringaparkra is pályáznak

Illusztráció: Pixabay
2020. Március 24. 10:00
Hétfőn ismét ülésezett Szekszárd Gazdasági és Városfejlesztési Bizottsága (GVB).

A testületi tagok az ülésen elsősorban lakossági kérelmeket tárgyaltak, valamint területbérlési szerződések meghosszabbításáról is intézkedtek.

Bomba Gábor – a bizottság elnöke – elmondta, hogy két fontos projekt kapcsán született döntés. Egyrészt két újabb ovi-foci pálya áll majd a gyerekek rendelkezésére a városban, ugyanis felújítják az energia parknál lévő leromlott focipályát, valamint a Kőrösi Csoma Sándor utcai játszótér mellé épül egy új.  

A bizottság döntött egy pályázat beadásáról is, amelynek értelmében bringapark épülne a városban. A 280 négyzetméteres parkban a kerékpárosok mellett a gördeszkások, görkorcsolyások is helyet kapnának majd. A testület vezetője tájékoztatott, hogy jelenleg a projekt költségvetésén dolgoznak, és remélhetőleg még idén megvalósítható lesz.  

Szó esett a „Szekszárd leromlott városi területének rehabilitációja” megnevezésű projektről is. Ennek értelmében a Szekszárdi Vagyonkezelő Kft. üzemeltetésében lévő, Patak utcai ingatlanok felújításáról, valamint egy közösségi tér kialakításáról döntöttek. A közbeszerzést öt fős, meghívásos pályázattal bonyolítják le, kizárólag szekszárdi székhelyű építkezési vállalkozókkal.   

 

radioantritt.huCopyright © 2020 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ