A Mc.Vich burger büfé a teljes mai bevételét jótékony célra szánja

Fotó: Rádió Antritt
2020. Április 15. 14:00
Nincs pénz a kezelésre, szekszárdi civilek fogtak össze Bogáncsné Nagy Anita megsegítésére.

 Ez az oldal azért jött létre, hogy segítsünk Anitának legyőzni a rákot – áll a felhívás azon a facebook oldalon, amelyet azért hoztak létre, hogy Bogáncsné Nagy Anita gyógykezeléséhez szükséges több mint három és fél millió forint összegyűljön.

Mint írják, Anitánál 2019 októberében diagnosztizáltak mellrákot. Eddig két műtéten esett át, ahol a legagresszívabb rákfajtát mutatták ki, ezért melleltávolító műtétet végeztek rajta még előző év decemberében. A jelenlegi helyzetben Magyarországon nem tudják megfelelően ellátni, ezért más alternatívát keresett, így talált rá egy osztrák klinikára, ahol vállalják a szükséges beavatkozást. A műtét, valamint az ezt követő kezelés 80%-ban hozzájárulna Anita gyógyulásához, a teljes költség azonban meghaladja a három és fél millió forintot, amelyet önerőből nem tud előteremteni.

Anita megsegítésére a Tesco Áruház mellett Mc.Vich burger büfé teljes mai bevételét erre a célra szánja. Mindemellett a segíteni szándékozók facebookon is licitálhatnak eladó tárgyakra, amelyek teljes bevételét szintén Anita kezelésére fordítják.

Közvetlenül is hozzájárulhatnak Anita gyógykezeléséhez, az alábbi bankszámlaszámon:   

Bogáncsné Nagy Anita

Raifeissen Bank – 12071001-00714829-00100008

 

 

radioantritt.huCopyright © 2020 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ