Ismét üzemelnek a hulladékudvarok

Illusztráció: Pixabay
2020. Április 17. 10:00
Két hét szünetet követően újra üzemel a szekszárdi, szedresi, tolnai és bátaszéki hulladékudvar.

Az Alisca Terra Kft. hulladékudvarai ismét a rendes nyitvatartási idő szerint üzemelnek, a járványveszélyre való tekintettel az udvarok területén azonban egyszerre csak egy személy tartózkodhat és a szájmaszk viselése is kötelező, mondta Szabó Antal, ügyvezető igazgató.

– Két héttel ezelőtt azért kellett bezárnunk, mert nem voltak meg a feltételek ahhoz, hogy a koronavírus-járványra való tekintettel meg tudjuk védeni az ügyfeleinket és a dolgozóinkat egyaránt. Az elmúlt 14 nap biztosította azt a felkészülési időt, amely lehetővé tette a múlt heti nyitást. Jelenleg a feltételek Szedresben, Tolnán, Szekszárdon és Bátaszéken vannak meg a hulladékudvarok üzemeltetésére. A beérkező ügyfeleket egyenként engedjük be az udvarba, mindenkitől elvárjuk, hogy szájmaszkot használjon, és lehetőleg kerülje a közvetlen kontaktust. A dolgozóink szóban kérdezik ki a beérkezőket és ellenőrzik az adataikat. Amennyiben nem azonos hulladékot hoznak be, akkor előfordulhat, hogy lehetőség van az udvar különböző területein más-más ügyfélnek is a beérkezett hulladékának a lerakására. Egynemű hulladékok esetében erre nincs mód – részletezte Szabó Antal.  

Hozzátette, hogy a továbbiakban is megpróbálják folyamatosan nyitva tartani az udvaraikat, jelenleg a korábbi, megszokott nyitvatartási időben üzemelnek. Az udvarokba kizárólag lom, zöld, törmelék, papír, műanyag és üveghulladék szállítható.        

 

radioantritt.huCopyright © 2021 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ