Így segíthetünk a szekszárdi menhelynek!

Illusztráció: Pixabay
2020. Április 18. 18:00
Pályázaton indult a Szekszárdi Kutyamenhely. Most anyagi ráfordítás nélkül, mindössze néhány kattintással támogathatjuk őket.

Az előző évekhez hasonlóan az idén is állatmenhelyeknek írt ki pályázatot a Bayer Állategészségügy. A pályázaton kizárólag olyan közhasznú szervezetek jelentkezhettek, akik állatmenhelyet működtetnek Magyarországon. Az állatmenhelyek a program során állatorvosi szolgáltatásokra beváltható pénzügyi támogatást nyerhetnek, az első helyezett másfél millió, a második egymillió, míg a harmadik ötszázezer forintot. Szavazni a www.foresto.hu oldalon lehetséges.

A megmérettetésen a szekszárdi menhely is részt vesz, tájékoztatott Fiáth Szilvia, a menhely vezetője.

– A pályázaton elnyert támogatásokat állatorvosi kezelésekre lehet majd felhasználni, ami jelen pillanatban nagyon fontos lenne nekünk, ezért is szeretnénk az első három helyezett között lenni. Két évvel ezelőtt a támogatóink segítségével sikerült ezt megnyerni, és most azért indultunk újra ezen a pályázaton, hogy a túlélést biztosítsuk a menhelynek, ugye itt nem csak kutyatápra van szükség az állatok ellátásához, hanem nagyon komoly állatorvosi és gyógyszerköltségeink is vannak. Arra kérünk tehát mindenkit, hogy szavazzanak a Tolna Megyei Állat- és Természetvédelmi Alapítványra – részletezte Fiáth Szilvia.

A pályázat részleteiről bővebben a menhely közösségi oldalán olvashatnak olvashatnak. 

 

radioantritt.huCopyright © 2020 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ