Ökölre mentek a horgászhelyért

Fotó: police.hu
2020. Április 19. 11:00
Pincehelyen történt az eset.

A rendőrségre április 15-én délután érkezett bejelentés arról, hogy Pincehelynél, a Kapos partján két horgász összevitatkozott, és az egyikük több alkalommal, ököllel arcon ütötte a másikat – tájékoztat közleményében a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Mint írják, az egyenruhások a helyszínen kiderítették, hogy a két férfi szóváltásba keveredett, miután egyikük többször megütötte a másikat. A verekedőt a rendőrök előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt. A felek elmondása szerint a vita azért kezdődött, mert a gyanúsított elfoglalta a sértett kitisztított horgászhelyét, aki ezt szóvá tette. A veszekedés hevében a 47 éves pincehelyi lakos a másik horgászt több alkalommal arcon ütötte.

Az eset kapcsán a további vizsgálatot a Tamási Rendőrkapitányságon folytatják.

(TMRFK)

 

Több tucat embert verhetett át egy 33 éves tolnai férfi A tolnai rendőrök őrizetbe vették azt a helyi férfit, aki néhány héttel a börtönből történő szabadulását követően újra pénzt csalt ki a sértettektől – adta hírül szerdai közleményében a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság. Leterhelték a paksi atomerőmű 2. blokkját Ötven százalékkal leterhelték a paksi atomerőmű 2. blokkját szerda hajnalban a generátor olajrendszerének hibája miatt - közölte az erőmű. Tegnap megérkezett az első fekete gólya Gemencre Megérkezett az első fekete gólya a Gemenci erdőbe. A fokozottan védett madár a bekamerázott fészekbe landolt 2021. március 2-án reggel 7:16-kor. A Gemenc Zrt. finanszírozásával a Duna-Dráva Nemzeti Park, valamint a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület együttműködésével létrejött projektnek köszönhetően immár 9. éve folytatódhat a tudományos megfigyelés. Kalapáccsal hadonászott, nem volt ínyére a földmérés Tolnanémedi polgármestere tett bejelentést a Tamási Rendőrkapitányságra február 26-án, mert egy önkormányzati út kimérése során szóváltásba keveredett egy helyi földtulajdonossal, aki erőszakkal megfenyegette, ezért nem tudta munkáját elvégezni – adta hírül az elmúlt napokban a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság. Szombaton közel két hektáron égett a nádas Sárpilis és Alsónyék között Négy tűzesethez és három műszaki mentéshez vonultak megyénk tűzoltói az elmúlt 72 órában – tájékoztatott hétfőn a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.
radioantritt.huCopyright © 2021 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ