Azt hitte, hogy hazaért

Fotó: police.hu
2020. Április 23. 14:32
A férfi a nyomozóknak elmondta, hogy nagyon részeg volt a bűncselekmény éjszakáján.

Egy bölcskei nő tett feljelentést ismeretlen tettes ellen, aki előző év decemberében, az éjszakai órákban a garázs felőli kerítésen keresztül bemászott a ház udvarára – adta hírül közleményében a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Mint írják, az ismeretlen megrongálta a kerítést és az arra szerelt bádogból készült postaládát, valamint az ingatlan garázsa előtti kerítés elektromos nyitórendszerét, a vezetékekkel együtt. A sértett amikor észlelte a rongálást, a kerítésre felakasztva talált egy táskát is. Az adatgyűjtés során kiderült, hogy ugyanezen az éjszaka ismeretlen személy az utcában még több lakóház udvarára bement.

Az ügyben a Dunaföldvári Rendőrőrsön indítottak büntetőeljárást rongálás vétség elkövetésének gyanúja miatt. Az adatgyűjtést követően a rendőrök látókörébe került egy 52 éves bölcskei lakos, akit gyanúsítottként hallgattak ki. A férfi a nyomozóknak elmondta, hogy azon az éjszakán, amikor a bűncselekmény történt, nagyon részeg volt. Több ház udvarára is bement, mert azt hitte, hogy hazaért, de eltévedt. Elismerte, hogy a sértett lakásánál a postaládát és kerítést is ő rongálta meg, de, hogy miért, arra nem adott magyarázatot. A férfi azt is elmondta, hogy a hazafelé úton a táskáját is elhagyta, de, hogy hol, azt nem tudja. A rendőröktől értesült, hogy a holmiját a bűncselekmény helyszínén hagyta. 

Az ügyben a dunaföldvári rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban megküldték az ügyészségnek.

(TMRFK)

 

radioantritt.huCopyright © 2021 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ