„Gyereket a magasba!”

Illusztráció: Pixabay
2020. Április 27. 11:55
Idén online térben szervezik meg a népszerű eseményt.

A Három Királyfi Három Királylány Mozgalom 2020-ban is megrendezi a nagy sikerű, több ezer családot megmozgató országos akcióját – tájékoztatta portálunkat Pintér Dóra, a mozgalom szekszárdi képviselője.

Mint mondta, előző évben több mint tízezren csatlakoztak a „Gyereket a magasba!” elnevezésű programhoz. Egy időben emelték fel gyermeküket megmutatva azt, hogy a gyermek a legnagyobb érték, amit az élet adhat. Idén azonban a járványügyi helyzet felülírta a terveket, így az akciót online térben szervezik meg.

– Az eseményhez idén Szekszárd is csatlakozott volna, április 18-án. Terveink szerint az Esőmanók Tolna Megyei Autistákért Egyesület által szervezett jótékonysági futás keretében, a Csurgó Zenekar közreműködésével valósult volna meg, mely sajnos a koronavírus okozta járványügyi helyzet miatt elmaradt. Az esemény ezért virtuális térbe költözik április 29-én – részletezte Pintér Dóra.  

Hangsúlyozta továbbá, hogy bárki csatlakozhat a programhoz, mindössze az emelésről készült fotókat vagy videókat kell feltölteni az esemény hivatalos weboldalára, valamint a közösségi felületekre és ellátni a #gyereketamagasba címkével.

A rendezvény fővédnöke Böjte Csaba ferences rendi szerzetes. Idén az emeléshez csatlakoztak Takács Bence és Mádai Vivien műsorvezetők, Kiss Ramóna színésznő és Lékai Máté válogatott kézilabdázó, Kiss Gergely háromszoros olimpikon, valamint Szöllősi Györgyi műsorvezető is.

 

radioantritt.huCopyright © 2022 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ