Kiemelkedő munkájukért kaptak rangos elismerést

Fotók: police.hu
2020. Május 01. 13:26
Bognárné Sulyok Andrea rendőr alezredes és Kleinné Szontág Erzsébet rendvédelmi igazgatási alkalmazott is elismerést kapott a Rendőrség Napja alkalmából.

Magyarország belügyminisztere, valamint az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője április 24-e, a Rendőrség Napja alkalmából a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság több munkatársát is elismerésben részesítette – tájékoztat közleményében a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Magyarország belügyminisztere a Rendőrség Napja alkalmából eredményes szolgálati tevékenysége elismeréseként Bognárné Sulyok Andrea rendőr alezredesnek, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Igazgatásrendészeti Osztály vezetőjének Szent György Érdemjelet adományozott.

Bognárné Sulyok Andrea rendőr alezredes több mint 40 éve, 1979-ben került a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Igazgatásrendészeti Osztály állományába. 2007. október 1-jén kinevezték az osztály vezetőjének, azóta is ebben a beosztásban végzi tevékenységét.

Feladatait lelkiismeretesen, folyamatosan nagy odafigyeléssel, precizitással, szorgalommal és igényességgel végzi. A főkapitányság egyik legtapasztaltabb főtisztje, akinek szakmai ismerete átlagon felüli, felelősségérzete kiemelkedő. A szervezet iránti lojalitását mutatja, hogy első munkahelyként, több mint 40 évi szolgálatát - kis megszakítással - mindvégig a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányságon látta el.

Az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője a Rendőrség Napja alkalmából szakterületén huzamosabb időn keresztül nyújtott kiemelkedő tevékenységéért pénzjutalomban részesítette Kleinné Szontág Erzsébet rendvédelmi igazgatási alkalmazottat, Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Hivatala Biztonságfelügyeleti és Ügykezelési Csoport részlegvezetőjét.

Kleinné Szontág Erzsébet 1984-től dolgozik a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányságon közalkalmazottként, majd 2019. február 01-től a rendvédelmi igazgatási szolgálati jogviszony létesítésével a főkapitányság Hivatalánál a Biztonságfelügyeleti és Ügykezelési Csoport részlegvezetője lett. Feladatait kimagasló színvonalon, a legjobb tudása szerint, szakszerűen, lelkiismeretesen, munkája iránt elkötelezetten látja el. Munkavégzésével hatékonyan segíti, koordinálja a segédhivatal alkalmazottainak tevékenységét. Munkatársai tisztelik tudását, szakmai tapasztalatait és a hozzáértését. Emberi tartása, tulajdonságai, életvitele is példaértékű.

Az elismeréseket április 30-án vehették át.

(TMRFK)

 

radioantritt.huCopyright © 2020 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ