Szekszárd: a rendőrök kiemelkedő munkáját díjazták

fotó: Rádió Antritt
2020. Május 14. 10:26
Kovács Mariann rendőr őrnagy, Márton Róbert rendőr őrnagy, valamint Balázs Bálint rendőr zászlós részesültek elismerésben.

Szerdán átadták a „Szekszárd Év Rendőre” kitüntető címet azon dolgozóknak, akik hivatásos, vagy közalkalmazotti állományban a Szekszárdi Rendőrkapitányságon teljesítenek szolgálatot és munkájukat lelkiismeretesen, tartósan magas színvonalon végzik.

Közrendvédelmi területen a kitüntető címet Kovács Mariann rendőr őrnagy vehette át, aki a Szekszárdi Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Osztályán teljesít szolgálatot, kiemelt főelőadóként. A bűnügyi szakterület díjazottja Márton Róbert rendőr őrnagy lett, aki alosztályvezetőként irányítja a Nyomozó Alosztály tevékenységét. A Szőlő-Szem Civil Bűnmegelőzési Egyesület elismerését Balázs Bálint rendőr zászlós vehette át, aki a Szekszárdi Rendőrkapitányság körzeti megbízottja.

Az előző évek gyakorlatának megfelelően ezúttal is a rendőrök maguk javasolhatták kollégáikat az elismerő címre, tájékoztatott Ács Rezső polgármester.  

– Régi hagyomány, hogy az önkormányzat azokat a társszerveket díjazza, aki segíti a munkánkat, így van ez a rendőrséggel is. Ezzel a díjjal szeretnénk azt külön megköszönni, hogy a városban jól működik a közterületek biztonságának a megteremtése. A Szőlő-Szem Civil Bűnmegelőzési Egyesület munkáját is szeretném kiemelni, akikkel szintén egy jó együttműködés alakult ki. A díj esetében a rendőrök egymás közül választják ki, hogy kit tartanak érdemesnek erre a kitüntető címre, az előterjesztésüket természetesen jóváhagytam és ez hasonlóképp lesz a továbbiakban is, más társszervek esetében. A jó együttműködés az alapja sok mindennek, hiszen sok olyan kérdés van Szekszárdon, amit csak közösen tudunk megoldani. Szekszárd egy biztonságos város alapvetően – fogalmazott a városvezető.

 

 

radioantritt.huCopyright © 2020 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ