Pikáns felvételek közzétételével zsarolt a szekszárdi páros

Illusztráció: Pixabay
2020. Május 15. 10:05
Mindkettőjüket őrizetbe vették.

Az elmúlt napokban feljelentést tett egy férfi, mivel elszámolási vitába keveredett egy nővel, akivel korábban szexuális szolgáltatás igénybevételéről egyeztek meg – tájékoztat közleményében a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.  

A veszekedés hevében a férfi rosszul lett, ezért a nő és annak élettársa a kocsijához kísérték őt, majd a sértett autóját átkutatták és több tízezer forint készpénzt loptak el tőle, majd otthagyták. Pár perc múlva a nő és élettársa ismét visszamentek a sértett autójához, és a férfit fenyegetéssel arra akarták kényszeríteni, hogy menjen egy ATM-automatához, és vegyen ki több százezer forintot, majd a pénzt adja át nekik azért, hogy a róla készült felvételeket ne mutassák meg a feleségének. A sértett végül járókelőktől kért segítséget.

Az állampolgárok segítségével a rendőrök néhány perc alatt elfogtak egy 21 éves szekszárdi nőt és élettársát, egy 35 éves férfit, akiket előállítottak, és gyanúsítottként hallgattak ki zsarolás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Az elkövetőket őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.  A náluk tartott kutatás során az ellopott pénzt le is foglalták.

(TMRFK)     

 

radioantritt.huCopyright © 2021 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ