Örömében ivott a sofőr

Fotó: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság
2020. Május 18. 13:30
A 31 éves faddi férfit a rendőrök előállították.

A szekszárdi rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy faddi férfival szemben folytattak, aki ittasan közlekedett a település külterületén – adta hírül közleményében a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányságra érkezett bejelentés még ez év áprilisában, hogy Decs külterületén, a Cserenczy dülő irányába közlekedett egy személygépkocsi a szántóföldön, amikor az útra történő visszatérés során, az autó első lökhárítója leszakadt.

A rendőrök a gépkocsi vezetőjével szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott. A 31 éves faddi férfit további intézkedés céljából előállították. Vele szemben a Szekszárdi Rendőrkapitányságon indítottak büntetőeljárást ittas járművezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A férfi a kihallgatásán arra hivatkozott, hogy örömében ivott, mert sikerült autót vásárolnia.

A szekszárdi rendőrök az ügy vizsgálatát befejezték, és az eljárás iratait a napokban megküldték az illetékes ügyészségnek.

(TMRFK)

radioantritt.huCopyright © 2021 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ