Gerjenben birtokba vették a megújult játszóteret

Fotó: Gerjen Község Önkormányzata
2020. Május 19. 17:00
Húszmillió forintból újították fel a játszóteret.

A koronavírus miatt elrendelt veszélyhelyzeti állapot kihirdetése előtt kezdte meg Gerjen Község Önkormányzata a központi játszóterének felújítását – áll az önkormányzat sajtóközleményében. 

Mint írják, a munkálatokat a kijárási korlátozást követően fejezték be, így korábban nem kerülhetett sor az átadásra. Az országos rendeletek mára már lehetővé tették, hogy a mai nappal feloldják a játszótér lezárását, így a szükséges fertőtlenítéseket követően, a higiénés szabályok betartása mellett kedden megnyílt a lehetőség a megújult játszótér birtokba vételére.

– A település régóta dédelgetett álma volt egy korszerű, modern, minden igényeket kielégítő játszótér, így a Jövőnk Energiája Térségfejlesztési Alapítvány pályázatán elnyert közel 20 millió forint nagyságú támogatás felhasználásával teljesen új játékeszközök kerültek elhelyezésre, továbbá a mai kor elvárásának megfelelő burkolatot kapott a játékok környezete – hangsúlyozzák a közleményben.

Az elemek kiválasztásánál figyelembe vette Gerjen Község Önkormányzata a tervezői véleményt és az édesanyák tapasztalatait egyaránt, így az egészen piciktől az idősebb korosztályig minden gyermek megtalálhatja a számára kedves játékot.

(Gerjen Község Önkormányzata) 

radioantritt.huCopyright © 2020 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ