Mutasd, mit írsz!

Illusztráció: Pixabay
2020. Május 21. 11:00
Új sorozatot indít a megyei könyvtár.

„Kamasz hang” elnevezéssel indítja útjára új sorozatát a Tolna Megyei Illyés Gyula Könyvtár, ahol heti rendszerességgel mutatják be fiatal írók, alkotók műveit.

A megyei könyvtár mindig fontosnak tartotta a különböző korosztályok sokszínű megszólítását, különösen nehéz a kamaszok figyelmét felhívni, nyilatkozta Liebhauser János könyvtárigazgató. Mind mondta, a megyei intézmény sok sikert ért el azzal, hogy egy ifjúsági olvasóklub jött létre és nagyon sok fiatal be tudott csatlakozni ezekbe a programokba, akik önkéntes munkát végeznek a könyvtárban.

– Ezeken felbuzdulva elindítottunk egy olyan kezdeményezést, amellyel lehetőséget adunk minden író, tehetségét megmutatni kívánó fiatalnak arra, hogy a saját verseit, szövegeit, meséit beküldhesse. Én remélem, hogy akiknek van kedvük írni, az irodalommal foglalkozni, azok megtalálják a könyvtárat és mi megtaláljuk őket – fogalmazott Liebhauser.

Az új programsorozathoz bárki csatlakozhat, akinek az írásait a könyvtár közösségi oldalán, valamint weboldalán is közzéteszik.     

radioantritt.huCopyright © 2020 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ