Sorban törte fel a fadd-dombori nyaralókat

Fotó: police.hu
2020. Május 22. 17:00
A tolnai rendőrök az elkövetőt már őrizetbe vették.

A Tolnai Rendőrőrs munkatársai rövid idő alatt elfogták azt a 42 éves faddi férfit, aki hét nap alatt hat nyaralót tört fel az elmúlt héten, a fadd-dombori üdülőtelepen – tájékoztat közleményében a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Egy szekszárdi lakos tett feljelentést május 15-én ismeretlen tettes ellen, aki május 13-a és 15-e közötti időszakban, a Fadd-Domboriban levő nyaralójába és annak melléképületébe betört, és onnan horgászfelszereléseket és egyéb használati tárgyakat lopott el.

A feljelentést követően további személyek jelezték a rendőrségen, hogy a településen levő házukba ismeretlen betört, és onnan számos használati tárgyat, szerszámot és egyéb eszközöket lopott el.

A Tolnai Rendőrőrs munkatársai a helyszíni szemléket követően adatgyűjtésbe kezdtek, és néhány napon belül azonosították a betöréssorozat elkövetőjét, egy 42 éves faddi lakost, akit otthonában elfogtak, és előállítottak a rendőrségre, majd elszámoltattak. A nyomozók eddig négyrendbeli lopás vétség és kétrendbeli lopás bűntett elkövetésével gyanúsították meg a férfit.

A betörő otthonában és az általa elmondott területeken tartott kutatás során számos – a nyaralókból ellopott – tárgyat foglaltak le. A férfi részben elismerte a bűncselekmények elkövetését, azonban tettére magyarázatot nem adott. 

A tolnai rendőrök az elkövetőt őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

(TMRFK)

 

 

radioantritt.huCopyright © 2020 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ