Bátaszéken is újraindul az óvodai, bölcsődei ellátás

Fotó: Bátaszékért Marketing Nkft.
2020. Május 23. 07:13
Előreláthatóan nyáron is folyamatos ellátás lesz.

A kormány döntésének megfelelően május 25-től Bátaszéken is, illetve a Bátaszéki Városi Óvodához tartózó települések tagintézményeiben is visszaáll az óvoda és bölcsőde – a veszélyhelyzetet megelőző – működési rendje, tájékoztatott dr. Bozsolik Róbert polgármester. Az intézmény igazgatója egészségügyi, védelmi ajánlásokat fog megfogalmazni és kérik, hogy a szülők, valamint az intézmény látogatói ezeket tartsák be.

– Ezzel az intézkedéssel is hozzá tudunk járulni ahhoz, hogy a szülők újra dolgozni tudjanak, hiszen mostanra valószínűleg elfogytak a szabadságok és így vissza tud állni az élet a megszokott rendjébe – fogalmazott a városvezető.

Hozzátette, hogy a kormány döntésének értelmében az intézmény maximum két hétig tarthat szünetet. Bátaszéken nagy valószínűséggel ezt a lehetőséget nem fogják kihasználni, hiszen a védelmi időszak alatt olyan munkáltatói intézkedések meghozatalára törekedtek, hogy a dolgozók a szabadságaikat időarányos módon ki tudják venni, ezzel felkészülve arra, hogy nyári időszakban is folyamatos legyen az óvodai ellátást.

 

radioantritt.huCopyright © 2020 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ