Jótékonysági futballmérkőzésre készül Gerjen

Illusztráció: Pixabay
2020. Június 29. 09:30
Dárdai Pál is a neves jelenlévők között lesz.

Romhányi Károly polgármester a közelmúltban értesült a dunaszentgyörgyi kötődésű Katrina betegségéről, aki leukémiával küzd – adta hírül közleményében Gerjen Község Önkormányzata.

Mint írják, Kirnyákné Balogh Mária polgármester asszonnyal történt egyeztetést követően jutottak arra, hogy Dunaszentgörgy és Gerjen települések közös erővel segítik a családot a kezeléssel járó költségek enyhítésében.

Ennek megfelelően július 4-én este hét órától, a Gerjeni Sportpályán játszik a Dárdai Pál által vezetett Dárdai Hertha Team és a Katrináért Tolna Team, amely a megyei labdarúgó élet ismert alakjaiból áll. A gerjeni sportprogramot megelőzően Dunaszentgyörgyön szerveznek jótékonysági süteményvásárt, délután két órától a Dunaszentgyörgyi Sportpályán és ezt követően veszi kezdetét Gerjenben a labdarúgó mérkőzés.

Tájékoztatnak továbbá, hogy a Dárdai Hertha Team azonnal az ügy mellé állt és vállalták a mérkőzést, igencsak illusztris nevekkel. A héten több tárgyat is licitre bocsájtanak, amelyeket Gerjen Község Önkormányzatának közösségi oldalán lehet nyomon követni.

(Gerjen Község Önkormányzata)

 

radioantritt.huCopyright © 2020 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ