Letartóztatásban a szekszárdi sorozatbetörő

Fotó: police.hu
2020. Június 29. 13:59
A kisnaményi férfi egy hét alatt legalább három házba tört be a megyeszékhelyen.

Egy szekszárdi nő tett feljelentést ismeretlen személy ellen, aki 2020. június 25-én a délelőtti órákban betört házukba, és onnan ékszereket, órákat, készpénzt és egyéb értékeket lopott el – adta hírül közleményében a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Mint írják, a bejelentést megelőzően egy héttel a városban több betörés is történt, melyek során szintén ékszereket, készpénzt lopott el ismeretlen. A bűncselekmények kapcsán a nyomozók látókörébe került egy kisnaményi 51 éves férfi, akit a rendőrök június 25-én délután elfogtak a városban. A ruházatának átvizsgálása során a rendőrök az elkövetőnél betöréshez használható eszközöket, valamint a 25-én történt betörésből származó ékszereket találtak, melyeket le is foglaltak.

Az elszámoltatás során az elkövető elismerte a bűncselekményt, azonban a korábbi betörésekről nem nyilatkozott a rendőröknek. A férfit eddig háromrendbeli lopás bűntettel gyanúsították meg. A betörőt őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. Az 51 éves férfit a Szekszárdi Járásbíróság 2020. június 28-án letartóztatásba helyezte.

Az ügyben a további eljárást a Szekszárdi Rendőrkapitányságon folytatják.

(TMRFK)

radioantritt.huCopyright © 2020 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ