Ma reggel kinyitott a szekszárdi strand

Fotó: Rádió Antritt
2020. Július 01. 11:20
Szerda reggel 6 órakor kinyitott a Szekszárdi Családbarát Strand- és Élményfürdő.

A járványügyi helyzet miatt szigorú szabályok vonatkoztak a fürdők üzemeltetésére, az elmúlt napokban azonban enyhítettek ezeken, így létszámkorlátozás nélkül tudják fogadni a szekszárdi strandra látogató vendégeket – tájékoztatott Szabóné Tengerdi Mária fürdővezető.

Mint mondta, a már megszokott rend szerint ma reggel 6 órakor az úszókat várták egészen 9 óráig, ezt követően pedig a strandolni vágyó vendégek is igénybe vehetik a strand nyújtotta szolgáltatásokat, a megszokott nyitvatartási időben naponta 9:00 és 20:00 között. 

– Szerencsés helyzet, hogy nemrég valamennyit oldottak a korlátozásokon, így az ide látogatók létszámát nem kell korlátoznunk, az üzemeltetési szabálynak megfelelő vendégszámot tudjuk fogadni. Fontos azonban a másfél méteres távolság betartása, amelyet már a bejáratnál felfestett jelölőpontokkal oldottunk meg, valamint a strand területén lévő napozóágyakat, a pihenőterületet úgy alakítottuk ki, hogy ezt a távolságot be tudják tartja – részletezte a fürdővezető.

A 1,5 méteres távolságot a medencékben és a medencén kívül is be kell tartani, amely az egy családba tartozó személyekre nem vonatkozik.

Hozzátette, hogy az üzemeltetésben nincs változás, a csúszdamedencétől a gyermekmedencéig bármelyiket igénybe vehetik a látogatók és a korábban az élményelemek használatára vonatkozó korlátozásokat is feloldották, így azok is a megszokott módon elérhetőek, emellett a szauna is igénybe vehető a megszokott délutáni időpontban, 14:00-tól 19:30-ig. 

Szabóné Tengerdi Mária végezetül kitért arra is, hogy csoportosulással járó eseményeket nem szervezhetnek idén, azaz egyebek mellett a Strandok Éjszakája is elmarad, de mindezt csúszdaversennyel, rajzversennyel és egyéb programokkal kívánják pótolni. 

Az általános higiéniás szabályokra plakátokkal és táblákkal hívjuk fel a figyelmet, valamint több ponton is kézfertőtlenítőt helyezünk ki. Az elmúlt hónapokban a dolgozóink elvégezték a kötelező karbantartási munkálatokat és az élménymedence javításai is megtörténtek. Július 1-től kezdve a megszokott nyitvatartássa és a kedvelt szolgáltatásokkal várjuk a pihenni és kikapcsolódni vágyókat – áll a strand weboldalán.

 

 

radioantritt.huCopyright © 2020 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ