Versenyre készülnek a szekszárdi atléták

Illusztráció: Szekszárdi Sportközpont
2020. Július 01. 12:00
Szemerei Levente is rajthoz áll.

Július 3-án felkészülési atlétikaversenyt szervez a Szekszárdi Sportközpont atlétika szakosztálya a megyeszékhelyen, tájékoztatott Scherer Tamás szakosztályvezető.

A nyílt versenyen 26 egyesület közel 150 versenyzője vesz részt, összesen 17 versenyszámban, a korosztályokkal együtt 95 versenyszámban fognak eredményt is hirdetni. Mint mondta, a verseny érdekessége, hogy ez az első a régióban – a veszélyhelyzet megszüntetése óta –, amelyen sok versenyszám szerepel, emiatt is magas a versenyre jelentkezők száma.

A Szekszárdi Sportközpont közel 50 atlétája is rajthoz áll majd, akik számára ez lesz az idei év első szabadtéri megmérettetése.

– Különös figyelemmel tekintünk majd Szemerei Levente 2000 méteres akadályfutására, de természetesen a különböző korosztályokban és versenyszámokban a korábbról már ismert szekszárdi kiválóságok mind-mind pályára lépnek, rajthoz állnak – fogalmazott a szakosztályvezető.   

A pénteki megmérettetésen 12 órai kezdettel 100, 200, 400, 800 méteres síkfutásban, 1500 és 2000 méteres akadályfutásban, emellett gerelyhajításban, diszkoszvetésben, súlylökésben, valamint távolugrásban, magasugrásban és hármasugrásban mérik össze tudásukat a versenyzők a szekszárdi atlétikapályán.  

 

radioantritt.huCopyright © 2020 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ