Szekszárdi nyomozók részesültek országos elismerésben

dr. Töreki Sándor rendőr vezérőrnagy adja át az elismerést (balra) Győri Balázs rendőr főhadnagynak fotó: police.hu
2020. Július 01. 15:00
Győri Balázs rendőr főhadnagy és Boros Tibor rendőr zászlós vehetett át elismerést az unokázós csalók elfogásában végzett kiemelkedő szakmai munkájáért.

2020 tavaszán Tolna megyében is megjelentek az úgynevezett unokázós csalók és a bejelentett esetek kapcsán a Szekszárdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán indítottak büntetőeljárást – tájékoztatott közleményében a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.  

Mint írják, a csalásokkal kapcsolatban a nyomozók látókörébe került egy 22 éves nő és egy 27 éves férfi, akiket a nyomozók 2020. május 6-án elfogtak. Kiderült, hogy a páros az ország több megyéjében csalt ki pénzt hasonló módszerrel idősektől.

A csalássorozat hatékony, szakszerű és gyors felderítése érdekében végzett kiemelkedő tevékenységük elismerésért dr. Töreki Sándor rendőr vezérőrnagy, rendőrségi főtanácsos, bűnügyi országos rendőrfőkapitány-helyettes 2020. június 25-én elismerésben és pénzjutalomban részesítette Győri Balázs rendőr főhadnagyot és Boros Tibor rendőr zászlóst, a Szekszárdi Rendőrkapitányság két nyomozóját.

(TMRFK)

 

radioantritt.huCopyright © 2020 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ