Baleseti összefoglaló: hárman sérültek meg régiónkban

Fotók: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság / Facebook
2020. Július 06. 16:00
Az elmúlt hétvégén három sérüléssel, valamint kilenc anyagi kárral járó baleset történt Tolna megyében.

Kettő motoros és egy autóvezető sérült meg a hétvégén Tolna megye útjain – adta hírül közleményében a Tolna Megyei Rendőr-főkapitánység.

Egy motoros közlekedett július 4-én a délutáni órákban Bátaszék külterületén az 56-os számú főút 24-es kilométerszelvénynél Báta irányába, amikor egy balra ívelő kanyarban elvesztette uralmát a járműve felett, és letért az úttestről. Ezt követően a motor több alkalommal megpördült a saját tengelye körül, és az út melletti szántóföldön állt meg. A balesetben az 50 éves bölcskei férfi az elsődleges adatok szerint súlyosan megsérült.

Vasárnap a délutáni órákban egy motoros közlekedett az 5603-as számú mellékúton, Mőcsény és Palatinca között, amikor egy balra ívelő kanyarban elvesztette uralmát a járműve felett, és lesodródott a kavicsos útpadkára, onnan pedig a füves árokba hajtott, és elesett. A motor vezetője, egy 53 éves pogányi férfi az elsődleges adatok szerint könnyebben megsérült.

Egy Opel típusú személyautó vezetője közlekedett július 5-én az esti órákban a 6313-as mellékúton Belecska irányából Pincehely irányába, amikor egy balra ívelő kanyarban megcsúszott, elvesztette uralmát a járműve felett, letért az útról, majd a bal oldalon lévő vízelvezetőben oldalára borulva állt meg. A baleset során az autó vezetője, egy 19 éves sáregresi férfi az elsődleges vélemény szerint könnyebben megsérült.

A hétvégén további kilenc anyagi kárral járó baleset történt a megye útjain.

(TMRFK)

radioantritt.huCopyright © 2020 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ