Kiemelkedő eredménnyel versenyeztek a megye rendőrei

Fotók: police.hu
2020. Július 07. 15:00
Az UTT126 Ultra Tisza-tó futóversenyen nyújtottak kiemelkedő teljesítményt a Tolna megyei rendőrök.

Július 5-én negyedik alkalommal szervezték meg az UTT-126, Tisza-tót megkerülő 126 kilométeres futóversenyt – tájékoztat közleményében a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság. A távot egyedül vagy csapatban, de akár kerékpárral is meg lehetett tenni, a versenyre összesen 339 csapat és 303 egyéni versenyző nevezett.

Az Ultrabalaton kistestvéreként is emlegetett versenyen a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányságon szolgálatot teljesítők is részt vettek. Az ország rendőreiből verbúválódott Szolgálati agarak nevű csapat - két alapembere Kovács Krisztián rendőr hadnagy, a Szekszárdi Rendőrkapitányság vizsgálója és Noé Attila rendőr törzszászlós, a Bonyhádi Rendőrkapitányság balesetvizsgálója - nagy csatában győzte le a második helyezettet, a 126 kilométeres távot 7 óra 41 perc 11 másodperc alatt tették meg. 

A kizárólag a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársaiból álló csapat „Úgynézki Igen” néven nevezett a versenyre, 5-10 fős férfi kategóriában indultak, annak ellenére, hogy a csapat csaknem fele nő volt. A Tolna megyei csapat 11 óra 30 perc 23 másodperc alatt sikeresen teljesítette a 126 kilométeres távot, ezzel 26. helyen végeztek abban a kategóriában, amit a Szolgálati agarak megnyertek.

A megmérettetésen emberfeletti teljesítményt nyújtott Prantner Gábor, a Paksi Rendőrkapitányság munkavállalója, aki egyedül vágott neki a 127,65 kilométeres távolságnak, végül 13 óra 51 perc 13 másodperc alatt ért célba.

(TMRFK)

radioantritt.huCopyright © 2021 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ