Az elmúlt napokban műszaki mentések adtak munkát a tűzoltóknak

Fotó: Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
2020. Július 09. 11:00
Egy nap leforgása alatt kilenc műszaki mentéshez vonultak a megye tűzoltói.

Kilenc műszaki mentéshez vonultak a Tolna megyei lánglovagok kedden, az erős szél fákat döntött ki, és ágakat tört le, továbbá közúti baleseteknél kellett beavatkozniuk az egységeknek – tájékoztatott közleményében a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Letört faágakat távolítottak el Szekszárdon, a Jókai és a Mikes utcában a megyeszékhely hivatásos tűzoltói. A Jókai utcában egy a leszakadt faág az úttestre, míg a Mikes utcában a járdára zuhant rá. A szekszárdi lánglovagok mindkét esetben motoros láncfűrész, valamint kéziszerszámok segítségével távolították el a letört ágakat.

A délutáni órákban az M6-os autópálya, Budapest felé tartó, 158-as kilométerszelvényénél egy személygépjármű borult fel. Az autó két utasa, a műszaki mentéshez riasztott szekszárdi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt elhagyta a járművet. A beavatkozó egységek áramtalanították a gépkocsit.

Délután, egy személyautó csúszott az árokba és borult a tetejére Dalmandon, a 61-es főút 79. kilométerszelvényénél. A dombóvári hivatásos tűzoltó egységek áramtalanították a járművet, amelyet a két utasa, még a tűzoltók kiérkezése előtt elhagyott.

(Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság)

 

radioantritt.huCopyright © 2021 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ