Cserbenhagyásos baleset szemtanúit keresik a szekszárdi rendőrök

Fotó: police.hu
2020. Július 30. 09:27
Szerdán reggel történt a baleset, Szekszárd közelében.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán büntetőeljárást folytatnak cserbenhagyás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen – tájékoztatott közleményében a Tolna Megyei Rendőr-főkaptányság.

A rendelkezésre álló adatok alapján július 29-én 07 óra 09 perc és 07 óra 14 perc között az 56-os főút egyes kilométerszelvénye közelében közlekedett egy sofőr az általa vezetett Mercedes Vaneo típusú személygépkocsival Szekszárd irányába. A jármű vezetője elmondása szerint azt észlelte, hogy a vele szemben levő bal oldali forgalmi sávban egy fehér színű – ismeretlen típusú és forgalmi rendszámú – személygépkocsi közlekedik, melynek előzését egy – ismeretlen típusú és forgalmi rendszámú – pótkocsis teherautó kezdte meg, ami áttért a bal oldali forgalmi sávba. 

A Mercedes sofőrje, hogy elkerülje az ütközést, jobbra kormányozta a járművét, letért a jobb oldali forgalmi sáv mellett lévő füves útpadkára, és a szalagkorlátnak ütközött, majd ezt követően az autó az úttesten állt meg. A balesetben nem sérült meg senki. Az említett teherautó a helyszínt az adatai hátra hagyása nélkül elhagyta.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki látta a balesetet, vagy azzal kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen munkaidőben személyesen bármelyik rendőri szervnél, hívja a 06-74-501-100-as számot a 35-93-as melléken, vagy tegyen bejelentést – akár névtelensége megőrzése mellett – az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöldszámán, illetve a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

(TMRFK)

 

radioantritt.huCopyright © 2020 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ