Az V. Bátaszéki Bornapok is elmarad

Fotó: beküldött kép
2020. Augusztus 03. 10:36
Idén neves előadókat sorakoztatott volna fel a bátaszéki eseménysorozat.

A kormány augusztus 15-e után is fenntartja a zenés-táncos rendezvényekre vonatkozó korlátozásokat, ezért 2020-ban nem rendezik meg a Bátaszéki Bornapokat – tájékoztatott Csötönyi László, a Bátaszékért Marketing Nkft. ügyvezetője.     

Elmondta, hogy az V. Bátaszéki Bornapok megrendezését szeptember második hétvégéjére tervezték, és a rendezvény teljes programsora készen állt, mindössze néhány engedélyeztetés, illetve a plakátok, programfüzetek kinyomtatása maradt hátra. Idén neves előadókat sorakoztatott volna fel a bátaszéki eseménysorozat, a fellépők között szerepelt egyebek mellett az Intim Torna Illegál, Honeybeast, ABS, Metalheart, Ossian, Don Gatto, valamint számos helyi és környékbeli együttes.  

Csötönyi László hangsúlyozta, hogy az idén összeállított programsort 2021-ben szeretnék megvalósítani, ugyanezekkel a fellépőkkel és programelemekkel, amennyiben az aktuális járványügyi helyzet ezt megengedi majd.

Kérdésünkre elmondta, hogy ezekben a napokban több ezren szoktak ellátogatni Bátaszékre, az utóbbi években nemcsak a helyiek, környékbeliek, hanem az ország különböző pontjairól is érkeztek látogatók.

Csötönyi hozzátette, hogy a kulturális élet nem áll meg Bátaszéken, ezekben a napokban ül le a szervezői stáb és megtervezik, hogy milyen programokkal kínálják meg a helyieket a közeljövőben.

– Ezen a héten összeül a stáb és gondolkodunk, hogy mivel tudnánk pótolni az elmaradt eseményeket, milyen lehetőségeink vannak. Szeretnénk, ha a nyárra tervezett, viszont elmaradt utcafesztiválokat augusztus második felében és szeptemberben meg tudnánk rendezni, valamint egyéb alternatív lehetőségekkel szeretnénk megkínálni a helyieket. Részletes információkkal a következő napokban, hetekben érkezünk majd – zárta mondandóját Csötönyi László.

 

 

Teljes útlezárás van Bátaszék közelében az 55-ös számú főúton, baleset miatt Személyi sérüléses baleset történt 13 óra 30 perc körüli időben az 55-ös számú főút, 119-es kilométerszelvényében, Bátaszék közelében – adta hírül Facebook-oldalán az elmúlt percekben a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság. Paks II. is terítéken volt a megyei önkormányzat ülésén Pénteken ülésezett Szekszárdon a Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlése. A megye képviselői pénteken döntöttek több fontos napirendi pontról, miután meghallgatták Süli János miniszter tájékoztatását a Paks II. beruházás aktuális ügyeiről – adta hírül pénteki közleményében a Tolna Megyei Önkormányzat. Decemberben megyeszerte elkezdi téli ellenőrzéseit a NAV Vásárokat, piacokat, vendéglátóhelyeket ellenőriznek Tolna megyében. Ismét meghosszabbodik az oltási akció, Tolna megyében három településen várják az oltásra érkezőket December 12-éig meghosszabbította a kormány az oltási akciót, így a jövő héten is minden nap előzetes regisztráció, illetve időpontfoglalás nélkül vehető fel a vakcina első, második vagy harmadik, megerősítő dózisa – hívta fel a figyelmet pénteki közleményében a Tolna Megyei Kormányhivatal. Parfümöket lopott egy bonyhádi boltból, a lakosságtól kérnek segítséget a rendőrök A Bonyhádi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán büntetőeljárást folytatnak ismeretlen tettes ellen, lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt – adta hírül pénteken a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.
radioantritt.huCopyright © 2021 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ