Elindult az Ökumenikus Segélyszervezet iskolakezdési kampánya

Illusztráció: Pixabay
2020. Augusztus 03. 14:00
Az összegyűlt pénzből hátrányos helyzetű gyermekeknek biztosítanak iskolaszereket.

Elindult az Ökumenikus Segélyszervezet iskolakezdési kampánya, amelyet a Tesco áruházak vásárlói adománykuponokkal segíthetnek. Az akció célja, hogy kétezer iskolatáskát töltsenek meg a szükséges felszerelésekkel - közölte a segélyszervezet hétfőn az MTI-vel.

A szeptember 6-ig tartó, Iskolakezdés együtt! elnevezésű akcióban A szeptember 6-ig tartó, Iskolakezdés együtt! elnevezésű akcióban összegyűlt pénzből a segélyszervezet hátrányos helyzetű gyermeknek biztosít iskolaszereket.

iskolaszereket.

Mint írják, a koronavírus-járvány miatt sok egyébként is hátrányos helyzetű család került még nehezebb anyagi helyzetbe. Számukra nagy kihívást jelent a szeptemberi iskolakezdéshez szükséges felszerelés előteremtése, különösen több gyermek esetén.

A segélyszervezet idén az előző évekhez képest kétszer annyi, azaz kétezer nehéz sorsú gyermek iskoláztatását szeretné támogatni. A 2000 iskolatáska megtöltéséhez szükséges pénzen felül beérkező adományokat a gyermekek felzárkózását elősegítő egész éves munka támogatására fordítják.

MTI

 

radioantritt.huCopyright © 2020 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ