Hárman sérültek meg hétvégén a megye útjain

Fotó: police.hu
2020. Augusztus 03. 15:00
Az elmúlt 48 órában Tolna megye útjain három sérüléses és tizenegy anyagi kárral járó baleset történt – tájékoztatott közleményében a Tolna Megyei Rendőr-főkaptányság.

Egy szekszárdi nő közlekedett 2020. augusztus 1-jén a délelőtti órákban személygépkocsijával Szekszárdon a Sárvíz utcában, amikor az úttestről jobbra letért és villanyoszlopnak ütközött. Az elsődleges adatok szerint a nő könnyebben megsérült.

Egy 20 éves mohácsi férfi közlekedett 2020. augusztus 2-án 8 óra 25 perckor az általa vezetett személygépkocsival a 65-ös számú főúton Tamási irányából Iregszemcse irányába, amikor az 54-es kilométerszelvény közelében úgy kezdte meg egy munkagép előzését, hogy azt már egy másik autó előzte. A járműnek hátulról nekiütközött, mely során utasa könnyebben megsérült.

Egy 24 éves férfi közlekedett 2020. augusztus 2-án 14 óra körüli időben Györköny belterületén az általa vezetett segédmotorkerékpárral, amikor egy jobbra ívelő kanyarban áttért a bal oldalra, és a vele szemben szabályosan közlekedő személygépkocsi bal oldalának ütközött. A motoros elesett, könnyű sérülést szenvedett.

A hétvégén további tizenegy anyagi kárral járó baleset történt a megye útjain.

(TMRFK)


 

Teljes útlezárás van Bátaszék közelében az 55-ös számú főúton, baleset miatt Személyi sérüléses baleset történt 13 óra 30 perc körüli időben az 55-ös számú főút, 119-es kilométerszelvényében, Bátaszék közelében – adta hírül Facebook-oldalán az elmúlt percekben a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság. Paks II. is terítéken volt a megyei önkormányzat ülésén Pénteken ülésezett Szekszárdon a Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlése. A megye képviselői pénteken döntöttek több fontos napirendi pontról, miután meghallgatták Süli János miniszter tájékoztatását a Paks II. beruházás aktuális ügyeiről – adta hírül pénteki közleményében a Tolna Megyei Önkormányzat. Decemberben megyeszerte elkezdi téli ellenőrzéseit a NAV Vásárokat, piacokat, vendéglátóhelyeket ellenőriznek Tolna megyében. Ismét meghosszabbodik az oltási akció, Tolna megyében három településen várják az oltásra érkezőket December 12-éig meghosszabbította a kormány az oltási akciót, így a jövő héten is minden nap előzetes regisztráció, illetve időpontfoglalás nélkül vehető fel a vakcina első, második vagy harmadik, megerősítő dózisa – hívta fel a figyelmet pénteki közleményében a Tolna Megyei Kormányhivatal. Parfümöket lopott egy bonyhádi boltból, a lakosságtól kérnek segítséget a rendőrök A Bonyhádi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán büntetőeljárást folytatnak ismeretlen tettes ellen, lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt – adta hírül pénteken a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.
radioantritt.huCopyright © 2021 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ