Tűzesetek és műszaki mentések adtak munkát a megye tűzoltóinak

Illusztráció: Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
2020. Augusztus 04. 10:52
Három tűzesethez és négy műszaki mentéshez vonultak az elmúlt három nap leforgása alatt Tolna megye tűzoltói – tájékoztat közleményében a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Péntek este egy családi ház udvarán vágástéri hulladékot és szemetet égettek Tamásiban, a Széchenyi utcában. A tüzet Tamási város önkormányzati tűzoltói oltották el egy gyorsbeavatkozó vízsugár segítségével. Vasárnap délután pedig hetven négyzetméteren égett a gaz Pakson, a Vácika utcában. A tűzesethez az atomváros hivatásos tűzoltóit riasztották, akik egy gyorsbeavatkozó vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a keletkezett lángokat.

Műszaki mentésekhez is riasztották a megye tűzoltóit. Szombat hajnalban szalagkorlátnak ütközött és felborult egy személygépkocsi az M6-os autópálya 116. kilométerszelvényénél. A műszaki mentéshez a Paksi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságról egy fecskendőt és a műszaki mentőszert riasztották. A kiérkező egységek áramtalanították a gépjárművet és a helyszínt átadták a rendőrségnek.

Vasárnap, a reggeli órákban két személyautó ütközött Iregszemcsén, a 65-ös főút 53. kilométerszelvényénél. A járművek forgalmi akadályt képeztek. Az esethez Tamási önkormányzati tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították az egyik gépkocsit.

(Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság)

 

 

Teljes útlezárás van Bátaszék közelében az 55-ös számú főúton, baleset miatt Személyi sérüléses baleset történt 13 óra 30 perc körüli időben az 55-ös számú főút, 119-es kilométerszelvényében, Bátaszék közelében – adta hírül Facebook-oldalán az elmúlt percekben a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság. Paks II. is terítéken volt a megyei önkormányzat ülésén Pénteken ülésezett Szekszárdon a Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlése. A megye képviselői pénteken döntöttek több fontos napirendi pontról, miután meghallgatták Süli János miniszter tájékoztatását a Paks II. beruházás aktuális ügyeiről – adta hírül pénteki közleményében a Tolna Megyei Önkormányzat. Decemberben megyeszerte elkezdi téli ellenőrzéseit a NAV Vásárokat, piacokat, vendéglátóhelyeket ellenőriznek Tolna megyében. Ismét meghosszabbodik az oltási akció, Tolna megyében három településen várják az oltásra érkezőket December 12-éig meghosszabbította a kormány az oltási akciót, így a jövő héten is minden nap előzetes regisztráció, illetve időpontfoglalás nélkül vehető fel a vakcina első, második vagy harmadik, megerősítő dózisa – hívta fel a figyelmet pénteki közleményében a Tolna Megyei Kormányhivatal. Parfümöket lopott egy bonyhádi boltból, a lakosságtól kérnek segítséget a rendőrök A Bonyhádi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán büntetőeljárást folytatnak ismeretlen tettes ellen, lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt – adta hírül pénteken a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.
radioantritt.huCopyright © 2021 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ