Távközlési vezetékre dőlt egy fa Szekszárdon

Fotó: Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
2020. Augusztus 06. 16:09
Szerda hajnalban és kora reggel több esetben is kidőlt fák, letört faágak adtak munkát a megye hivatásos tűzoltó egységeinek.

Hat műszaki mentéshez riasztották Tolna megye tűzoltóit az elmúlt 24 óra leforgása alatt, tájékoztatott közleményében a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A szekszárdi hivatásos tűzoltók az 5601-es számú mellékút, Szálka és Mőcsény közötti szakaszán egy úttestre dőlt, fél sávot elzáró fához, míg Szekszárdon, a Bálint közben egy távközlési vezetékre dőlt fához vonultak. Mindkét esetben motoros láncfűrész segítségével távolították el a kidőlt fákat. Pakson, a Szent István téren egy útra dőlt fa akadályozta a forgalmat, míg Bonyhádon, a Kossuth Lajos utcában egy személygépkocsira dőlt fa korlátozta a közlekedésben részt vevőket. Mindkettő esetben a Paksi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság készenléti állománya vonult a műszaki mentéshez. Motoros kézifűrész segítségével távolították el a forgalmi akadályt képező fákat.

(Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság)

Teljes útlezárás van Bátaszék közelében az 55-ös számú főúton, baleset miatt Személyi sérüléses baleset történt 13 óra 30 perc körüli időben az 55-ös számú főút, 119-es kilométerszelvényében, Bátaszék közelében – adta hírül Facebook-oldalán az elmúlt percekben a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság. Paks II. is terítéken volt a megyei önkormányzat ülésén Pénteken ülésezett Szekszárdon a Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlése. A megye képviselői pénteken döntöttek több fontos napirendi pontról, miután meghallgatták Süli János miniszter tájékoztatását a Paks II. beruházás aktuális ügyeiről – adta hírül pénteki közleményében a Tolna Megyei Önkormányzat. Decemberben megyeszerte elkezdi téli ellenőrzéseit a NAV Vásárokat, piacokat, vendéglátóhelyeket ellenőriznek Tolna megyében. Ismét meghosszabbodik az oltási akció, Tolna megyében három településen várják az oltásra érkezőket December 12-éig meghosszabbította a kormány az oltási akciót, így a jövő héten is minden nap előzetes regisztráció, illetve időpontfoglalás nélkül vehető fel a vakcina első, második vagy harmadik, megerősítő dózisa – hívta fel a figyelmet pénteki közleményében a Tolna Megyei Kormányhivatal. Parfümöket lopott egy bonyhádi boltból, a lakosságtól kérnek segítséget a rendőrök A Bonyhádi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán büntetőeljárást folytatnak ismeretlen tettes ellen, lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt – adta hírül pénteken a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.
radioantritt.huCopyright © 2021 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ