Párezer forintért verték meg a decsi férfit, majd a közeli erdőben magára hagyták

Fotó: Police Hungary / YouTube
2020. Augusztus 07. 09:47
A szekszárdi rendőrök elfogták és őrizetbe vették a rablókat.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 23 éves szekszárdi férfi, egy 18 éves decsi férfi, valamint egy 15 éves és egy 14 éves kunszentmiklósi lány ellen – tájékoztatott közleményében a Tolna Megyei Rendőr-főkaőitányság.

Decsről érkezett bejelentés a rendőrségre 2020. augusztus 5-én 6 óra 22 perckor arról, hogy egy helyi férfit ismeretlen személyek bántalmazták. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy egy négy főből álló társaság tagjai a bejelentést megelőző időben a település kisvendéglője előtt pénzt kértek egy 55 éves decsi férfitól, mivel ő nem adott nekik, megtámadták, ütötték és rúgták. Áldozatukat a közeli erdőbe vonszolták, ahol tovább bántalmazták, elvették tőle övtáskáját – amiben benne voltak okmányai, készpénze és mobiltelefonja –, majd magára hagyták. A szekszárdi rendőrök hely- és személyismeretének köszönhetően, az elsődleges adatgyűjtést és a tanúkutatást követően sikerült beazonosítani a tetteseket, akiket az egyenruhások előállítottak. 

A nyomozók az elkövetőket gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. Az őrizetbe vételről felvételt is közzétett a rendőrség. 

(TMRFK) ​

 

Teljes útlezárás van Bátaszék közelében az 55-ös számú főúton, baleset miatt Személyi sérüléses baleset történt 13 óra 30 perc körüli időben az 55-ös számú főút, 119-es kilométerszelvényében, Bátaszék közelében – adta hírül Facebook-oldalán az elmúlt percekben a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság. Paks II. is terítéken volt a megyei önkormányzat ülésén Pénteken ülésezett Szekszárdon a Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlése. A megye képviselői pénteken döntöttek több fontos napirendi pontról, miután meghallgatták Süli János miniszter tájékoztatását a Paks II. beruházás aktuális ügyeiről – adta hírül pénteki közleményében a Tolna Megyei Önkormányzat. Decemberben megyeszerte elkezdi téli ellenőrzéseit a NAV Vásárokat, piacokat, vendéglátóhelyeket ellenőriznek Tolna megyében. Ismét meghosszabbodik az oltási akció, Tolna megyében három településen várják az oltásra érkezőket December 12-éig meghosszabbította a kormány az oltási akciót, így a jövő héten is minden nap előzetes regisztráció, illetve időpontfoglalás nélkül vehető fel a vakcina első, második vagy harmadik, megerősítő dózisa – hívta fel a figyelmet pénteki közleményében a Tolna Megyei Kormányhivatal. Parfümöket lopott egy bonyhádi boltból, a lakosságtól kérnek segítséget a rendőrök A Bonyhádi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán büntetőeljárást folytatnak ismeretlen tettes ellen, lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt – adta hírül pénteken a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.
radioantritt.huCopyright © 2021 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ