Tíz baleset történt az elmúlt hétvégén megyénkben

Fotó: police.hu
2020. Augusztus 11. 08:24
Öt személyi sérüléssel járó baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Az elmúlt hétvégén öt személyi sérüléssel járó és öt anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök – tájékoztatott közleményében a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Könnyű sérülést szenvedett az a segédmotorkerékpáros, akinek 2020. augusztus 8-án a reggeli órákban Pakson, egy ingatlan udvarából kihajtó személyautó vezetője nem adott elsőbbséget, és összeütköztek.

Egy 52 éves fürgedi nő közlekedett autójával Iregszemcse belterületén 2020. augusztus 8-án 8 óra körüli időben, amikor nem észlelte az előtte forgalmi okból álló, de irányjelző, balra kanyarodni szándékozó személygépkocsit, és a jármű hátuljának ütközött. A balesetben a nő és utasa könnyebben megsérült.

Súlyos sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt a 6-os számú főút 159-es kilométerszelvényében, Bonyhád térségében, 2020. augusztus 8-án 9 óra 50 perckor. Egy 65 éves mecseknádasdi férfi közlekedett kerékpárral a 6534-es számú úton, amikor a 6-os számú főúthoz érve nem adott elsőbbséget a védett úton közlekedő személygépkocsinak és az autó elé hajtott. A baleset következésben a kétkerekű vezetője az úttestre zuhant.

Egy 85 éves férfi közlekedett személygépkocsijával a 611-es számú úton, Kaposszekcső belterületén 2020. augusztus 9-én 11 órakor, amikor nem észlelte az előtte, vele azonos irányba kerekesszékkel közlekedő személyt. Hátulról nekiütközött, aminek következtében a kerekesszékből a férfi kiesett, és könnyebben megsérült.

Könnyű sérülést szenvedett 2020. augusztus 9-én az esti órákban a 65-ös számú főút 7-es kilométerszelvényében közlekedő motoros, aki utolért egy lassabban haladó autót, megkezdte az előzését, de mivel a jármű kanyarodási szándékot jelzett, a motorkerékpár vezetője fékezni kezdett. A kétkerekű az oldalára dőlt, és a füves útpadkára csúszott.

A megye területén a rendőrök további öt anyagi káros közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

(TMRFK)

Teljes útlezárás van Bátaszék közelében az 55-ös számú főúton, baleset miatt Személyi sérüléses baleset történt 13 óra 30 perc körüli időben az 55-ös számú főút, 119-es kilométerszelvényében, Bátaszék közelében – adta hírül Facebook-oldalán az elmúlt percekben a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság. Paks II. is terítéken volt a megyei önkormányzat ülésén Pénteken ülésezett Szekszárdon a Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlése. A megye képviselői pénteken döntöttek több fontos napirendi pontról, miután meghallgatták Süli János miniszter tájékoztatását a Paks II. beruházás aktuális ügyeiről – adta hírül pénteki közleményében a Tolna Megyei Önkormányzat. Decemberben megyeszerte elkezdi téli ellenőrzéseit a NAV Vásárokat, piacokat, vendéglátóhelyeket ellenőriznek Tolna megyében. Ismét meghosszabbodik az oltási akció, Tolna megyében három településen várják az oltásra érkezőket December 12-éig meghosszabbította a kormány az oltási akciót, így a jövő héten is minden nap előzetes regisztráció, illetve időpontfoglalás nélkül vehető fel a vakcina első, második vagy harmadik, megerősítő dózisa – hívta fel a figyelmet pénteki közleményében a Tolna Megyei Kormányhivatal. Parfümöket lopott egy bonyhádi boltból, a lakosságtól kérnek segítséget a rendőrök A Bonyhádi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán büntetőeljárást folytatnak ismeretlen tettes ellen, lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt – adta hírül pénteken a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.
radioantritt.huCopyright © 2021 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ