Két tűzeset és hat műszaki mentés egyetlen nap alatt

Fotók: Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
2020. Szeptember 15. 14:57
Hétfőn délelőtt egy személygépkocsi sodródott le az úttestről Kaposszekcsőnél, a 611-es út hetedik kilométerszelvényénél.

Két tűzesethez és hat műszaki mentéshez vonultak megyénk tűzoltói – adta hírül kedden honlapján a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Hétfőn a reggeli órákban egy járműforgalmat veszélyeztető, nagyméretű leszakadt faághoz riasztották a tűzoltókat Tolna-Mözsön, a Szent István utcába. A műszaki mentéshez érkezett tolnai önkormányzati tűzoltó egységek egy motoros láncfűrész segítségével távolították el forgalmi akadályt képező fát.

Délelőtt egy személygépkocsi sodródott le az úttestről Kaposszekcsőnél, a 611-es út hetedik kilométerszelvényénél. Az autóban egy fő utazott, aki önerőből hagyta el a járművét. A műszaki mentéshez a Dombóvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság két fecskendőjét riasztották. A beavatkozásban részt vevő rajok áramtalanították a gépkocsit. A helyszínen félpályás útzár volt érvényben, a balesetezett személyautót a kiérkezett autómentő szállította el.

Délután egy munkagép középnyomású gázvezetéket vágott át Dombóváron. A helyszínre a rendőrség, a gázszolgáltató és az áramszolgáltató szakemberi mellett a dombóvári hivatásos tűzoltók vonultak, akik folyamatosan gázkoncentráció méréseket végzek. Az érintett utcát lezárták és lakosságvédelmi intézkedés keretében tájékoztatták a lakosságot. A gázszolgáltató szakemberei a sérült részt kiszakaszolták, majd csőszorítóval elszorították.

(Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság)

radioantritt.huCopyright © 2020 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ