A gyanú szerint megölte nagymamáját a bajai fiatal

Fotó: police.hu
2020. Szeptember 26. 10:10
A megyei nyomozók álláspontja szerint a 25 éves férfi különös kegyetlenséggel végzett rokonával.

Még ez év januárjában bűnügyi őrizetbe vettek egy 25 éves bajai lakost, aki a gyanú szerint előző nap bántalmazta nagymamáját, melynek következtében az idős nő elhalálozott. A férfi az idős rokona holttestét elásta a pincében, bízva abban, hogy nem derül fény az esetre – közölte a police.hu oldalon a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

Mint írják, az asszony eltűnését a lánya jelentette be a rendőrségen és a nyomozók széleskörű adatgyűjtésbe kezdtek, mely során bűncselekményre utaló adatok merültek fel, majd meg is találták az elásott testet a pincében. A gyanú az unokára terelődött, akit halált okozó testi sértés miatt vették őrizetbe.

Tájékoztatnak, hogy a megyei főkapitányság munkatársainak álláspontja szerint a fiatal a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettével gyanúsítható. Emellett a feltételezett tettes lakóhelyén a rendőrök kábítószernek minősülő anyagot találtak, így kábítószer birtoklás vétsége miatt is kihallgatták.

A jelenleg is letartóztatásban lévő férfi ügyében a nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségre.

(Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság)

 

radioantritt.huCopyright © 2022 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ