Feltehetően balesetet okozott és segítségnyújtás nélkül hagyta el a helyszínt

Fotó: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság / Facebook
2020. Szeptember 27. 15:16
Egy éve történt a baleset, a fácánkerti elágazóban.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnapi közleménye szerint még 2019 szeptemberében történt a baleset, amikor két személygépkocsi összeütközött a 6-os számú főúton, a fácánkerti elágazóban.

Mint írják, a baleset okozója Tolnáról akart a 6-os számú főútra kanyarodni. A kereszteződéshez érve, a STOP tábla utasítása ellenére nem adta meg az elsőbbséget a védett főúton közlekedő autósnak, és a két kocsi összeütközött. A balesetet követően az okozó gépkocsi sofőrje kiszállt a járművéből, és segítségnyújtás nélkül, gyalogosan elhagyta a helyszínt. Az orvosi ellátás során kiderült, hogy a vétlen jármű vezetője és utasa is könnyebben sérült.

A nyomozás során kiderült, hogy a balesetet okozó autót egy 36 éves tolnai férfi vezette. Őt segítségnyújtás elmulasztása bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A sofőr a cselekmény elkövetését tagadta. 

A Szekszárdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban átadták a Szekszárdi Járási Ügyészségnek.

(Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság)

 

radioantritt.huCopyright © 2022 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ