Betörtek a házba, ettek-ittak, majd a zsákmánnyal távoztak

Fotó: police.hu
2020. Október 08. 14:49
A tolnai rendőrök néhány óra alatt elfogták a lopással gyanúsítható helyi fiatalokat.

Egy tolnai férfi tett feljelentést ismeretlen tettes ellen 2020. október 7-én, aki a tulajdonában levő - jelenleg lakatlan - házba betört, ott evett-ivott és lefeküdt, majd távozáskor magával vitt egy sátrat, egy kempingszettet, több liternyi alkoholt és füstölt árut – tájékoztatott közleményében a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Mint írják, a kiérkező rendőrök a helyszínen szemlét tartottak és az elsődleges adatgyűjtést elvégezték, melynek során a lopással kapcsolatban a látókörükbe került egy 25 éves helyi lakos. A férfit néhány órával a feljelentést követően elfogták, előállították és elszámoltatták a tolnai nyomozók.

Gyanúsítottként történő kihallgatása során elismerte, hogy társával, egy 22 éves szintén helyi férfival ő tört be a lakatlan házba. A rendőrök a másik elkövetőt is gyanúsítottként hallgatták ki lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt. Ő azonban tagadta a bűnösségét. Kiderült, hogy az italokat és ételeket elfogyasztották, míg az ellopott sátrat és a kempingszettet eladták a betörők, melyeket a nyomozók lefoglaltak, és visszaadták azokat a tulajdonosának.

Az ügyben a további vizsgálatot a Tolnai Rendőrőrsön folytatják.

(Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság)

radioantritt.huCopyright © 2022 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ