Felvételen, amint elüti Zombán a 81 éves nénit és továbbhajt

Fotó: Police Hungary / Youtube
2020. Október 15. 11:48
A járművet egy 72 éves, szintén zombai asszony vezette.

A bonyhádi rendőrök segítségnyújtás elmulasztása bűntett és más bűncselekmény elkövetése miatt indítottak vizsgálatot – tudatta csütörtöki közleményében a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Mint írják, október 14-én délelőtt a 112-es segélyhívóra érkezett bejelentés, hogy Zombán, a művelődési ház mögötti piac területén egy gyalogost elütöttek. A bonyhádi rendőrök rövid időn belül a helyszínre értek, ahol az elsődleges adatgyűjtés során kiderült, hogy egy 81 éves helyi asszonyt egy autós a parkolóhelyről való kiállás közben fellökött, majd a helyszínről adatai hátra hagyása és segítségnyújtás nélkül elhajtott. A néni elesett és az elsődleges orvosi vélemény szerint súlyosan megsérült.

Tájékoztatnak továbbá, hogy a balesetet okozó gépkocsit és annak vezetőjét rövid időn belül azonosították az egyenruhások. Kiderült, hogy a járművet egy 72 éves zombai lakos vezette, akit a rendőrök előállítottak és elszámoltattak. A Bonyhádi Rendőrkapitányságon a nővel szemben segítségnyújtás elmulasztása bűntett és közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetése miatt indítottak büntetőeljárást.

A balesetről felvételt is közzétett a rendőrség.

(Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság)

 

radioantritt.huCopyright © 2021 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ