Súlyos sérülést szenvedett a kisfiú, akit a traktor munkalapja nekinyomott egy híd betonpillérének

Fotó: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság
2020. Október 19. 11:03
Az elmúlt hétvégén négyen sérültek meg Tolna megye útjain.

Egy kisfiút a traktor munkalapja nyomta neki a sárszentlőrinci híd betonpillérének, aki súlyos, míg egy szombaton történt balesetben hárman könnyebb sérülést szenvedtek – összegzi hétfői közleményében a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Tájékoztatnak, hogy egy személygépkocsi vezetője közlekedett a 6-os számú főúton október 17-én 15 óra 20 perckor Dunaföldvár térségében Paks irányába, amikor egy szarvas ugrott az autó elé. A sofőr, hogy elkerülje az ütközést először balra, majd jobbra kormányozta járművét, azonban elveszítette uralmát az autó felett, lesodródott az útról, árokba hajtott, ahol kidöntött egy útjelző táblát. A balesetben a kocsi nagyvátyi vezetője és utasai az elsődleges információ szerint könnyebben sérültek.

Mint írják, Sárszentlőrinc külterületén közlekedett egy traktoros október 18-án, vasárnap a délelőtti órákban. Egy hídon haladt át, ahol egy 11 éves kerékpáros fiú is tartózkodott. A mezőgazdasági vontató munkalapja kanyarodás közben a gyermeket a kerékpárral együtt a híd szélénél található betonoszlopnak nyomta. A fiút mentőhelikopter szállította kórházba és az elsődleges információk szerint súlyosan megsérült.

A hétvégén Tolna megye útjain további nyolc anyagi káros baleset történt.

(Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság)

 

radioantritt.huCopyright © 2021 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ