Tolna megyeieké lett a közönség kedvence

fotó: Rádió Antritt
2020. Október 21. 09:42
A rendőrség „Day & Night” elnevezésű kihívást indított útjára.

A budapesti rendőrök kihívására 19 megyei főkapitányság készített videót, hogy bemutassák megyéik legszebb részeit nappal és éjjel. A videósorozat végén a nézők szavazással választották ki a legkreatívabb filmet.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság idén júniusban indította útjára azt a kezdeményezést, melynek célja, hogy a kihíváshoz csatlakozó főkapitányságok egy-egy kisfilmben mutassák be megyéik legszebb részeit. A „Day & Night” elnevezésű kihíváshoz 19 megyei főkapitányság csatlakozott, köztük a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság is. A videókra a Magyar Rendőrség közösségi oldalán szavazhattak az érdeklődők, amelyet legkreatívabbnak értékelnek.

A police.hu adatai szerint a videókat összesen négymillióan nézték meg és a nézők szavazatai alapján végül Tolna megye kisfilmje került a dobogó legfelső fokára.

Október 20-án Dr. Terdik Tamás, Budapest rendőrfőkapitánya Szekszárdon adta át Tolna megye rendőrfőkapitányának, Szabó Csabának a kiérdemelt elismerést.

A kihíváshoz készített kisfilmeket ide kattintva tekinthetik meg az érdeklődők, köztük a győztes videót is, amelyet Szzekszárdon, a Garay téren forgattak. 

 

 

radioantritt.huCopyright © 2021 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ