Bővült a bátaszéki tűzoltók eszközállománya

Fotó: Bátaszék Város Önkormányzata / facebook
2020. Október 21. 11:22
Pályázaton elnyert eszközökkel gyarapodott a tárgyi állomány.

Nagy értékű eszközökkel bővült a tárgyi állomány a Bátaszéki Tűzoltóságon – ismertette közösségi oldalán szerdán Bátaszék Város Önkormányzata.

Közölték, hogy a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és a Magyar Tűzoltó Szövetség által az önkéntes tűzoltó egyesületek támogatására kiírt pályázat keretein belül 676.555 forint, az önkormányzati tűzoltóságok tenderén pedig 4.004.521 forint értékű felszerelést kaptak a bátaszéki szakemberek.

Amint arról korábban beszámoltunk, a Bátaszéki Önkéntes Tűzoltó Egyesület több mint 130 éve végzi tevékenységét Bátaszéken és vonzáskörzetében. Mint írtuk, az önkéntes tűzoltók új gépjárműfecskendőre is gyűjtenek, ugyanis a szervezet tulajdonában lévő gépjárműfecskendőt már 41 éve használják. Az új gépjárműfecskendő közel 10 millió forintos árát az egyesület nem tudja kigazdálkodni, ezért fordulnak a segíteni szándékozó emberekhez.

(Bátaszék Város Önkormányzata) 

 

 

 

 

A Tolna Megyei Közgyűlés alelnökeként tett esküt pénteken Zsikó Zoltán Újonnan megválasztott alelnöke van a Tolna Megyei Közgyűlésnek, így Fehérvári Tamás elnök és Orbán Attila, főállású alelnök mellett mostantól Zsikó Zoltán alelnök is a megye gyarapításán dolgozik – ismerteti pénteki közleményében a Tolna Megyei Önkormányzat. Összehangolt rendőrségi akcióban, 130 fő bevonásával csaptak le egy bűnszervezetre Tolna megyében Sajtótájékoztatón számoltak be a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság Bűnügyi Osztályának vezetői a másfél évig tartó nyomozás részleteiről szeptember 24-én, Szekszárdon. A kormányablakbusz továbbra is járja Tolna megyét, mutatjuk a részleteket A Mobilizált Kormányablak Ügyfélszolgálat egy bármikor rugalmasan bevethető - a változó igényekhez és körülményekhez gyorsan és hatékonyan alkalmazkodni képes - mozgatható ügyfélszolgálati iroda, ahol az ügyfelek a kormányablakokban elérhető számos ügytípust intézhetnek – számol be honlapján a Tolna Megyei Kormányhivatal. Egyedi azonosítókat szerelt fel kocsijára és még ittas is volt egy 51 éves sofőr A bonyhádi rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy veszprémi férfival szemben folytattak egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – ismerteti szerdai közleményében a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság. Súlyosan megsérült a mentővel ütköző autó sofőrje és utasa is Véget ért a délben történt baleset helyszínelése Nagykónyinál – közölte az elmúlt percekben a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.
radioantritt.huCopyright © 2021 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ