Adventtől kikapcsolási moratóriumot vállal lakossági ügyfeleinél az E.ON

Illusztráció: Pixabay
2020. November 17. 11:00
Az önkéntes moratórium november 29-től január 8-ig lesz érvényben.

Egyetlen lakossági ügyfélnél sem kapcsolja ki tartós tartozás miatt az áramot az E.ON Hungária Csoport az adventi és a karácsonyi időszakban, illetve az újévi napokban – ismertette hátfőn megküldött közleményében a vállalat. Mint írják, az önkéntes moratórium 2020. november 29-től 2021. január 8-ig lesz érvényben.

Az elmúlt évek gyakorlatához hasonlóan, az E.ON és az E.ON Hungária Csoporthoz tartozó ELMŰ és ÉMÁSZ az idén is felfüggeszti lakossági ügyfeleinél a tartozás miatti kikapcsolásokat az ünnepi időszakban. A vállalatcsoport saját döntése alapján a veszélyhelyzetre való tekintettel idén az önkéntes moratórium a korábbiaknál kétszer hosszabb időszakot ölel fel, 2020. november 29. és 2021. január 8. között nem szünteti meg a szolgáltatást áramdíj tartozás miatt – tudatják a közleményben.

Kitérnek rá, hogy a kikapcsolási moratórium az E.ON Áramszolgáltató Kft.-vel és az ELMŰ-ÉMÁSZ Energiaszolgáltató Zrt.-vel szerződésben álló lakossági ügyfeleket érinti és a vállalás a nem lakossági, illetve más energiakereskedővel szerződésben álló ügyfelekre nem vonatkozik.

(E.ON)

 

radioantritt.huCopyright © 2020 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ