Fizetési felszólítások: a lakossághoz fordul az Önkormányzat

Illusztráció: Rádió Antritt
2020. November 17. 15:21
Ismét közleményben szólítja meg az Önkormányzat a távhőszolgáltatásban érintett szekszárdi ingatlantulajdonosokat.

Szekszárd MJV Önkormányzata az elmúlt órában közleményben tájékoztatta szerkesztőségünket, melyben azon távhőszolgáltatásban érintett ingatlantulajdonosok figyelmét hívják fel, akik az elmúlt időszakban fizetési felszólítást kaptak. Egy korábbi, pénteken kiadott közleményben már leszögezték, hogy senki ne tegyen eleget ezeknek a felszólításoknak, ezúttal pedig a lakosság együttműködését kérik.

A közlemény szerint a GLOBAL FAKTOR Zrt. által kibocsátott fizetési felszólításokat a 2015. augusztusát megelőzően távhőszolgáltatást biztosító ALFA-NOVA Kft. részéről nyilvántartott tartozások miatt állították ki.

Mint írják, a kibocsátott fizetési felszólítások alapját képező esetkörök feltérképezése, így az ezzel kapcsolatos jogi álláspont kialakítása céljából fordulnak a távhőszolgáltatást igénybe vevő szekszárdiakhoz.

Eszerint kérik, hogy a GLOBAL FAKTOR Zrt. által kiküldött felszólítás mindkét oldalának másolatát továbbítsák a Szekszárdi Távhőszolgáltató Nonprofit Kft. részére email-ben a kozpont@szektavho.hu címre, melyhez kérik mellékelni a készpénzutalási megbízás mindkét oldalát beszkennelve, vagy a fizetési felszólítás mindkét oldalát fénymásolatban postázzák a Szekszárdi Távhőszolgáltató Kft. 7100 Szekszárd, Sárvíz utca 4. szám alatti telephelyére 2020. november 23-ig.

A közleményben kitérnek rá, hogy a Szekszárdi Távhőszolgáltató Nonprofit Kft. által kibocsátott számlák jogszerűségét a jelen eljárás nem befolyásolja, azokat szükséges szabályszerűen és határidőre teljesíteni.

(Szekszárd MJV Önkormányzata)

 

radioantritt.huCopyright © 2020 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ