A megyeszékhelyek kórházaiban fekvő gyermekeket segítenék

Illusztráció: Rádió Antritt
2020. November 21. 09:27
Az összegyűjtött adományok az Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül a kijelölt kórházak gyermekosztályaihoz jutnak el, hogy mobileszközt vagy mobil internet előfizetést vásárolhassanak a kis betegeknek.

A kórházakban fekvő beteg gyermekek megsegítésére hirdetett országos, egy hétig tartó kampányt az Ökumenikus Segélyszervezet Magyarország a Helyi Rádiók Országos Egyesületével karöltve – adta hírül honlapján a segélyszervezet.

Ismertetik, hogy a kezdeményezéshez országszerte 66 magyarországi rádió is csatlakozott, amelynek keretében a megyeszékhelyek kórházainak gyermekosztályai számára gyűjtenek okoseszközökre. Az összegyűjtött pénzösszeget a kórházak mobilinternet beszerzésére fordíthatnák a bent tartózkodó gyermekek számára, valamint ha nagyobb összeget tudnak összegyűjteni, akkor szeretnének a gyermekosztályoknak tableteket vagy laptopokat, illetve olyan eszközöket is vásárolni, amelyeken keresztül online tartalmakat tudnak elérni.

Célunk, hogy könnyebbé tegyük a kis betegek számára a hozzátartozóikkal való kapcsolattartást a járványhelyzet karácsonyi időszakában – áll a segélyszervezet felhívásában.

Az adományozás módjáról, a kampány részleteiről ide kattintva tájékozódhatnak bővebben.

(Ökumenikus Segélyszervezet Magyarország)

 

radioantritt.huCopyright © 2020 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ