Idén is díjazzák Tolna Megye Önkénteseit!

Illusztráció: Pixabay
2020. November 27. 09:07
Az elismerő címre bárki tehet javaslatot 2020. november 30-áig.

A Lakható Szekszárdért Közhasznú Egyesület Tolna Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Háza (CSEÖH) keresi a 2020. év Tolna Megyei Önkénteseit – adta hírül közösségi oldalán a Tolna Megyei CSEÖH.

Mint írják, Tolna megyében folyamatosan nő az önkéntesek száma, akiknek a tevékenysége nem csak mindenki számára hasznosak, de értékük felbecsülhetetlen, hiszen számtalan terv megvalósítása önkéntesek nélkül nem valósulhatna meg.

A 2020-as évet végigkísérő járványhelyzet még inkább felértékelte a személyes kapcsolatokat, előtérbe került szűkebb, tágabb környezetünk segítése. Az elismeréssel ezen időszakban helytálló személyek önkéntes, önzetlen munkáját szeretnénk díjazni – fogalmaznak a bejegyzésben.

A felhívásból kiderül továbbá, hogy a jelöltek közül szeretnének minden korosztályt díjban részesíteni, így várják nemcsak a fiatalabb önkéntesek jelölését, hanem az idősebb korosztályt képviselő személyeket is. Az egyesület három magányszemélyt díjaz.

A Tolna Megye Önkéntese címre bárki tehet javaslatot, melyet legkésőbb november 30-áig kell eljuttatni az alábbi módok valamelyikén:

A javaslatnak tartalmaznia kell a jelölt rövid bemutatását, a jelölés indoklását, valamint a jelölt által végzett önkéntes tevékenység rövid bemutatását.

Végezetül kitérnek rá, hogy a jelölések alapján egy szakmai zsűri bevonásával választják ki a díjazottakat.

(Lakható Szekszárdért Közhasznú Egyesület)

radioantritt.huCopyright © 2021 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ