Tolna megye: közel 9,5 millió forint plusz jut a foglalkoztatásra

Illusztráció: Pixabay
2020. November 30. 11:15
A Tolna Megyei Foglalkoztatási Paktum projekt keretében a megye munkaügyi helyzetét segítenék.

9 436 942 forint átadását kezdeményezte a megyei önkormányzat a kormányhivatal részére, hogy ezzel az összeggel is segítsék Tolna megye munkaügyi helyzetét, a Tolna Megyei Foglalkoztatási Paktum projekt keretében – tájékoztatott hétfői közleményében a Tolna Megyei Önkormányzat.

Ismertetik, hogy a programot az együttműködő felek konzorciumban valósítják meg, ezért is gyűltek össze ősszel és döntöttek a vállalkozások markánsabb megsegítéséről. Az ülésen született elhatározást kidolgozták, és a – Magyar Államkincstár által elfogadott – forrásátcsoportosítással immár újabb összegek állnak rendelkezésre a célcsoport támogatására.

Mint írják, a konzorciumot vezető megyei önkormányzat közgyűlésének elnöke, Fehérvári Tamás úgy érvelt a döntés mellett, hogy nehéz időszakot élünk, ami különösen sújtja a gazdaság szereplőit, ezért eszközöket kell találni a megsegítésükre és a foglalkoztatási paktum pont egy olyan program, ami lehetőséget ad a plusz források megteremtésére, amivel a vállalkozásokat segíthetik.

(Tolna Megyei Önkormányzat)

 

 

radioantritt.huCopyright © 2021 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ