A biztonsági öv használatát ellenőrizték a megye rendőrei

Illusztráció: Pixabay
2020. December 01. 14:44
Néhány óra leforgása alatt 24 közlekedővel szemben intézkedtek a rendőrök.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság kedden tájékoztatta szerkesztőségünket, miszerint az egyenruhások az elmúlt időszakban számos jogsértést rögzítettek - a rendőrautókba szerelt videókamerákkal, valamint a sebességellenőrző készülékekkel - agresszív járművezetői magatartásokról, illetve balesetveszélyt jelentő relatív és abszolút mértékű sebességtúllépésekről, továbbá a passzív biztonsági eszközök használatának elmulasztásáról.

Mint írják, november utolsó hétvégéjén a balesetek megelőzése, valamint a közlekedésbiztonsági helyzet javítása érdekében a megye közlekedésrendészeti rendőrei a passzív biztonsági eszközök - a biztonsági öv és a gyermekülés - használatára fókuszáltak.  Néhány óra alatt 24 olyan közlekedővel szemben intézkedtek, aki nem használta a biztonsági övét. Akadt olyan autós is, aki a megengedett sebességet lépte túl, és olyan is, aki a piros lámpán hajtott át. A rendőrök számos egyéb közlekedési szabályszegés miatt is intézkedtek. 

(Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság)

 

Több tucat embert verhetett át egy 33 éves tolnai férfi A tolnai rendőrök őrizetbe vették azt a helyi férfit, aki néhány héttel a börtönből történő szabadulását követően újra pénzt csalt ki a sértettektől – adta hírül szerdai közleményében a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság. Leterhelték a paksi atomerőmű 2. blokkját Ötven százalékkal leterhelték a paksi atomerőmű 2. blokkját szerda hajnalban a generátor olajrendszerének hibája miatt - közölte az erőmű. Tegnap megérkezett az első fekete gólya Gemencre Megérkezett az első fekete gólya a Gemenci erdőbe. A fokozottan védett madár a bekamerázott fészekbe landolt 2021. március 2-án reggel 7:16-kor. A Gemenc Zrt. finanszírozásával a Duna-Dráva Nemzeti Park, valamint a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület együttműködésével létrejött projektnek köszönhetően immár 9. éve folytatódhat a tudományos megfigyelés. Kalapáccsal hadonászott, nem volt ínyére a földmérés Tolnanémedi polgármestere tett bejelentést a Tamási Rendőrkapitányságra február 26-án, mert egy önkormányzati út kimérése során szóváltásba keveredett egy helyi földtulajdonossal, aki erőszakkal megfenyegette, ezért nem tudta munkáját elvégezni – adta hírül az elmúlt napokban a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság. Szombaton közel két hektáron égett a nádas Sárpilis és Alsónyék között Négy tűzesethez és három műszaki mentéshez vonultak megyénk tűzoltói az elmúlt 72 órában – tájékoztatott hétfőn a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.
radioantritt.huCopyright © 2021 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ