Nagy értékben vehettek át eszközöket a Tolna megyei önkéntes mentőszervezetek

Csányi Imre (b) és Dr. Balázs Gábor Fotók: Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
2020. December 21. 12:47
Tolna megyében a pályázati forrásból december 17-én a Döbröközi és a Bátai Polgárőr Egyesület is gyakorló ruházati termékekhez jutott.

Egy KEHOP projekt keretében 45 quadot és ugyanennyi utánfutót szerzett be a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, az eszközöket országszerte 42 önkéntes mentőszervezetnek adta át – adta hírül közleményében a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Mint írják, mindemellett általános gyakorló és tűzoltói bevetési védőruházatot is átvehettek az önkéntesek az elmúlt napokban.

Részletezik, hogy a projekt keretében 76 szervezet összesen 640 garnitúra általános gyakorló védőruházatot is átvehetett, valamint 33 önkéntes csapatnak 320 bevetési védőruházatot is átadtak. A ruházati termékek összértéke meghaladja a 200 millió forintot.

Tolna megyében a pályázati forrásból december 17-én a Döbröközi és a Bátai Polgárőr Egyesület is gyakorló ruházati termékekhez jutott.

Dr. Balázs Gábor tűzoltó ezredes, a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója személyesen gratulált Csányi Imrének, a Dunaföldvári Önkéntes Tűzoltó Egyesület parancsnokának a tűzoltó bevetési védőruhákhoz, valamint a quadhoz és a szállítására alkalmas utánfutóhoz.

(Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság)

radioantritt.huCopyright © 2022 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ